• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poskupljenje od 1. januara: Srbi će sada ovu uslugu plaćati više, a evo i koliko

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

DHL Express prilagođava cene na godišnjem nivou

  • 0
pare novac racuni placanje rad od kuce zarada Foto: Shutterstock

DHL Express, vodeći svetski pružalac međunarodnih ekspresnih usluga, najavio je danas da će od 1. januara stupiti na snagu prilagođavanje cena njihovih usluga, koje će u Srbiji poskupeti u proseku za 5,9 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, direktor DHL Express Srbija Fion Heriot rekao je da je ta kompanija posvećena pružanju stabilnih i pouzdanih usluga na globalnom nivou, uprkos tekućem uticaju geopolitičke dinamike i poremećaja u lancu snabdevanja i njihovog uticaja na transport i logistiku.

- Sa godišnjim prilagođavanjem cena, možemo da nastavimo da ulažemo u našu mrežu kako bismo poboljšali njenu efikasnost i prilagodljivost, obezbeđujući doslednu podršku poslovanju naših klijenata bez obzira na spoljne okolnosti - naveo je Heriot.

DHL Express prilagođava cene na godišnjem nivou, uzimajući u obzir inflaciju i dinamiku valute, kao i administrativne troškove vezane za regulatorne i bezbednosne mere.

Vlasti u više od 220 zemalja i teritorija u kojima DHL Express posluje redovno ažuriraju ove mere, a u zavisnosti od lokalnih uslova, prilagođavanja cena će se razlikovati od zemlje do zemlje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>