Kašika kajmaka 320 dinara, komplet lepinja 850: Šure sa cenama na Kopaoniku, doručak košta kao kilogram mesa!

M. P.
M. P.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan Marko vratio se sa Kopaonika, gde je boravio par dana, a kako priča za naš portal - na ovoj srpskoj planini "šure" sa cenama! O hotelskoj hrani i piću možete samo da maštate dok je cena u lokalnim restoranima nešto jeftinija. Ipak, doručka ispod cene za kilogram mesa, nema nigde.

Komplet lepinja košta 850 dinara, dok je recimo kajmak kao prilog (80 grama) u jednom restoranu neverovatnih 320 dinara. Ajvar je 260 dinara, dok hleb košta 150.

Obrok od tri jaja sa dve kobasice je 790 dinara dok je prazan omlet 650. Sendvič sa pršutom je 850 dinara, a slani uštipci 580 dinara.

Čaša jogurta naplaćuje se 200 dinara. Klasično predjelo košta 2.650 dinara dok je grilovani miročki sir 1.200.

šopska salata, salata Foto: Shutterstock/DariaKM

Čorba i salata skuplje od glavnog jela

Kada je reč o glavnim jelima, cene su nešto pristupačnije u odnosu na doručak. Cena gotovih jela kreće se od 980 dinara za porciju graška sa junetinom pa sve do 1.480 dinara za šumski gulaš.

Ipak, one su nesrazmerne cenama čorbi i salata, gde recimo porcija teleće košta 590 dinara dok je šopska salata 60 dinara jeftinija.

Pice su značajno skuplje od glavnih jela, pa je tako najjeftinija margarita po ceni od 1.280 dinara dok je najskuplja 1.680 dinara i specijalitet je kuće.

Kako se vama čine ove cene? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>