Ovako ste glasali: Tegla domaćeg ajvara treba da košta više od 700 dinara!

Iako je skoro izjednačen procenat onih koji misle da tegla treba da košta do 700 dinara i onih koji misle da treba da košta više, pobedu ipak odnosi "druga grupa"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bezimeni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Suri

    08. oktobar 2020 | 20:47

    Po mom receptu za teglu od 700 grama treba 2,700 kg. paprike, 200 ml kvalitetnog maslinovog ulja, soli po ukusu i tegla: 2,700 x110=279 din, pa ondapaprika 297+m.ulje 200 din + tegla sa poklopcem 25 din=522 din, eto dosli smo do cene bez rada, nabavke i energenata da tegla od 700 grama kosta 522 din. Posle pecenja, ljuscenja, vadjenja semenki i cedjenja paprike ona nema nikakvu nutritivnu vrednost, zato sam ja odlucila da kvalitetnim maslinovim uljem koje je jedino vredno u toj smesi koja je jako ukusna ali bez i jedne nutritivne vrednosti. Toliko o ajvaru koga pravim i dalje jer je ukus nezaboravan.

  • dejan

    03. oktobar 2020 | 23:33

    jok,500 evra.

  • ✍️

    03. oktobar 2020 | 21:31

    Ajvar vredi i više od 700 dinara. Ko neće da plati on ga sam pravi.👍💯