Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Suri
Po mom receptu za teglu od 700 grama treba 2,700 kg. paprike, 200 ml kvalitetnog maslinovog ulja, soli po ukusu i tegla: 2,700 x110=279 din, pa ondapaprika 297+m.ulje 200 din + tegla sa poklopcem 25 din=522 din, eto dosli smo do cene bez rada, nabavke i energenata da tegla od 700 grama kosta 522 din. Posle pecenja, ljuscenja, vadjenja semenki i cedjenja paprike ona nema nikakvu nutritivnu vrednost, zato sam ja odlucila da kvalitetnim maslinovim uljem koje je jedino vredno u toj smesi koja je jako ukusna ali bez i jedne nutritivne vrednosti. Toliko o ajvaru koga pravim i dalje jer je ukus nezaboravan.
dejan
jok,500 evra.
✍️
Ajvar vredi i više od 700 dinara. Ko neće da plati on ga sam pravi.👍💯