Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ц
Од прошле године моја породица је почела да узгаја парадајз. И поред тога што смо почетници успели смо да добијемо први род, људи није само укус већ и мирис другачији него онај купован, ма милина, од салати, сокова, сосева до сатараша. Само домаћи узгој без икаквих хемикалија.
Предраг
Нису фармери криви! Већ потрошачи, па трговци, па селекционари, па можда фармери. Данас потрошач (конзумент) сву робу (јестиву и нејестиву) купује очима.
Dijans
Zato ja kažem da je selo zakon,imam sve domaće,ne kupujem paradajz u marketu i onda kada mu nije sezona.Svo voće i povrće jedem onda kada mu je sezona,sve ostalo je veštačko.