Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dijans
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ц

    05. februar 2021 | 16:46

    Од прошле године моја породица је почела да узгаја парадајз. И поред тога што смо почетници успели смо да добијемо први род, људи није само укус већ и мирис другачији него онај купован, ма милина, од салати, сокова, сосева до сатараша. Само домаћи узгој без икаквих хемикалија.

  • Предраг

    05. februar 2021 | 12:59

    Нису фармери криви! Већ потрошачи, па трговци, па селекционари, па можда фармери. Данас потрошач (конзумент) сву робу (јестиву и нејестиву) купује очима.

  • Dijans

    04. februar 2021 | 07:15

    Zato ja kažem da je selo zakon,imam sve domaće,ne kupujem paradajz u marketu i onda kada mu nije sezona.Svo voće i povrće jedem onda kada mu je sezona,sve ostalo je veštačko.