Buša je iščezla iz Srbije, ali se sir opet traži: Jedno goveče košta 800 evra, da li se isplati?

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lejla
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    21. februar 2021 | 20:38

    Vredni čoveče, gospodinu Ordiću, svaka Vam čast! Samo nastavite tako!

  • Lejla

    21. februar 2021 | 18:55

    Dođi mi doveče...ne budi goveče...

  • Bhm

    21. februar 2021 | 18:46

    Sve što valja i što je autohtono Srbi su ili pokusavaju da inište jer je od 5 oktobra na ovamo u Srbiji sramota reći da si Srbin jer je to valjda seljački ili bksm ne znam šta već.Gispoda iz kruga 2 nisu Srbi oni su fensi vanzemaljci a svi ostali kompleksaši bi da budu kao oni.Buša je najizdržljivije govedo kojem ne treba čak ni štala,siavaju na otvorenom i po najjačim zimama.Mangulice bi takođe do sada izumrle u Srbjji a nije bilo entuzijasta koji su se izborili da je sačuvaju i koliko toliko upute ljude u njihov kvalitet.Plašim se i za Požegaču i Miravku šljivu,Petrivaču jabuku i razne sorte voća i povrća koje su autohtone jer ima u Lidlu i Maksiju uvozne,mnogo lepe,prskane 27 puta a seme iz labaratorije,milina,sve iste...