Buša je iščezla iz Srbije, ali se sir opet traži: Jedno goveče košta 800 evra, da li se isplati?

 ≫ 

Komentari

  • Ivan

    21. februar 2021 | 20:38

    Vredni čoveče, gospodinu Ordiću, svaka Vam čast! Samo nastavite tako!

  • Lejla

    21. februar 2021 | 18:55

    Dođi mi doveče...ne budi goveče...

  • Bhm

    21. februar 2021 | 18:46

    Sve što valja i što je autohtono Srbi su ili pokusavaju da inište jer je od 5 oktobra na ovamo u Srbiji sramota reći da si Srbin jer je to valjda seljački ili bksm ne znam šta već.Gispoda iz kruga 2 nisu Srbi oni su fensi vanzemaljci a svi ostali kompleksaši bi da budu kao oni.Buša je najizdržljivije govedo kojem ne treba čak ni štala,siavaju na otvorenom i po najjačim zimama.Mangulice bi takođe do sada izumrle u Srbjji a nije bilo entuzijasta koji su se izborili da je sačuvaju i koliko toliko upute ljude u njihov kvalitet.Plašim se i za Požegaču i Miravku šljivu,Petrivaču jabuku i razne sorte voća i povrća koje su autohtone jer ima u Lidlu i Maksiju uvozne,mnogo lepe,prskane 27 puta a seme iz labaratorije,milina,sve iste...

  • Miki

    21. februar 2021 | 18:21

    Ovaj izgledao kao da jede jedno ovo govece dnevno