"Kako je tako skupa, u mom dvorištu raste kao korov": Biljka koja jelo čini egzotičnim i skupljim

Uzgajanje rukole postaje sve unosniji biznis, kako u svetu, tako i u Srbiji...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miro
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Katarina

    14. mart 2021 | 14:47

    Realno, kada sam htela sestri da objasnim kakvog je ukusa jedino sto mi je palo na pamet bilo je " kada bi sardina bila biljka"- bukvalno! Nikad vise je nisam kupila.

  • Sg

    13. mart 2021 | 16:15

    Fuj da znate samo kako ima odvratan ukus nemo da zale neki stoje nisu probali

  • srdjan

    13. mart 2021 | 13:17

    Ovo je zacinska salata,stavlja se u malim kolicinama kao dodatak arome.A kilokram rukole moze se koristiti za bar 50 porcija salate.