"Kako je tako skupa, u mom dvorištu raste kao korov": Biljka koja jelo čini egzotičnim i skupljim

Uzgajanje rukole postaje sve unosniji biznis, kako u svetu, tako i u Srbiji...

Komentari

  • Katarina

    14. mart 2021 | 14:47

    Realno, kada sam htela sestri da objasnim kakvog je ukusa jedino sto mi je palo na pamet bilo je " kada bi sardina bila biljka"- bukvalno! Nikad vise je nisam kupila.

  • Sg

    13. mart 2021 | 16:15

    Fuj da znate samo kako ima odvratan ukus nemo da zale neki stoje nisu probali

  • srdjan

    13. mart 2021 | 13:17

    Ovo je zacinska salata,stavlja se u malim kolicinama kao dodatak arome.A kilokram rukole moze se koristiti za bar 50 porcija salate.

  • 534

    13. mart 2021 | 12:47

    Ako ti raste po avliji kao korov, ti kupi kozu. Nećeš je više nikada videti.

  • Kiza

    13. mart 2021 | 11:34

    Moja keva je to brala po livadama i spremala nam kao salatu. Stvarno je dobar ukus, bar za mene. Sada kada vidim kolika je cena shvatim da sam do sada pojeo nekoliko hiljada eura samo kroz salatu.

  • Miro

    13. mart 2021 | 09:30

    "Ajsberg" ,,, salata je naj jeftinija salata na zapadu a kod nas tako skupa,kuda ide ovaj svet?

  • Danilo

    13. mart 2021 | 08:55

    Moja baka je to davala kozama i ovcama, isto kao što su mekinje jele samo svinje. A sad - taj korov košta 1200 dinara a stočna hrana od mekinja se prodaje ljudima kao zdrava hrana isto za nenormalnu cifru.

  • Jova

    13. mart 2021 | 08:41

    Ja je imam u dvorištu i kosim je ovcama,ovce najviše vole da je jedu jer joj naziv zvuči egzotično