"Kako je tako skupa, u mom dvorištu raste kao korov": Biljka koja jelo čini egzotičnim i skupljim

Uzgajanje rukole postaje sve unosniji biznis, kako u svetu, tako i u Srbiji...

Komentari

  • Katarina

    Realno, kada sam htela sestri da objasnim kakvog je ukusa jedino sto mi je palo na pamet bilo je " kada bi sardina bila biljka"- bukvalno! Nikad vise je nisam kupila.

    0
    1

    Podelite komentar

  • Sg

    Fuj da znate samo kako ima odvratan ukus nemo da zale neki stoje nisu probali

    1
    5

    Podelite komentar

  • srdjan

    Ovo je zacinska salata,stavlja se u malim kolicinama kao dodatak arome.A kilokram rukole moze se koristiti za bar 50 porcija salate.

    4
    1

    Podelite komentar

  • 534

    Ako ti raste po avliji kao korov, ti kupi kozu. Nećeš je više nikada videti.

    5
    1

    Podelite komentar

  • Kiza

    Moja keva je to brala po livadama i spremala nam kao salatu. Stvarno je dobar ukus, bar za mene. Sada kada vidim kolika je cena shvatim da sam do sada pojeo nekoliko hiljada eura samo kroz salatu.

    18
    1

    Podelite komentar

  • Miro

    "Ajsberg" ,,, salata je naj jeftinija salata na zapadu a kod nas tako skupa,kuda ide ovaj svet?

    34
    2

    Podelite komentar

  • Danilo

    Moja baka je to davala kozama i ovcama, isto kao što su mekinje jele samo svinje. A sad - taj korov košta 1200 dinara a stočna hrana od mekinja se prodaje ljudima kao zdrava hrana isto za nenormalnu cifru.

    55
    0

    Podelite komentar

  • Jova

    Ja je imam u dvorištu i kosim je ovcama,ovce najviše vole da je jedu jer joj naziv zvuči egzotično

    62
    2

    Podelite komentar

Google preporuke