"Kako je tako skupa, u mom dvorištu raste kao korov": Biljka koja jelo čini egzotičnim i skupljim
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Katarina
Realno, kada sam htela sestri da objasnim kakvog je ukusa jedino sto mi je palo na pamet bilo je " kada bi sardina bila biljka"- bukvalno! Nikad vise je nisam kupila.
Sg
Fuj da znate samo kako ima odvratan ukus nemo da zale neki stoje nisu probali
srdjan
Ovo je zacinska salata,stavlja se u malim kolicinama kao dodatak arome.A kilokram rukole moze se koristiti za bar 50 porcija salate.