Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vuk
Cene pale, ma nije moguće?! Zašto??? Uvozi se "trulo" i totalno neispitano i nekontrolisano meso. Čitao sam, za 2-5 centi po kg se uvozi piletina i ide u preradu i "bojanje", nitratna so, pojačivači ukusa u prerađevine, emulgatori... Itd itd, ETO ZAŠTO JE CENA PALA!!! Domaće proizvođače i seljaka treba slomiti i uništiti. Seljače dođi pameti, hrani za sebe i NE SIJ TRŽIŠNE VIŠKOVE NIJEDNE KULTURE, neka Srbija i to uvozi. Opljačkaju seljaka kakupci i tajkuni pa preprodaju po trostrukoj ceni. Vojvodino ne sij ništa bez unapred dogovorene cene!!!
Mišo
Svakako meso se uvozi zato su cene nislke a i hrana za tov je skupa i ne isplati se