Da li je ovo najveći paradajz u Srbiji? Dušan ga je ubrao u svojoj bašti, vaga pokazuje neverovatnu brojku
Imanje se nalazi u selu Kovačevac kod Mladenovca
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bojana
Mi imamo veci paradajz upravo ubran ma Zlatiboru 2kg
Milos
Ovo je stara autohtona, izvorna sorta Novosadskog jabučara. Skoro da ne postoji prorodniji, ukusniji i da tako kazem paradajz koji se lakse proizvodi u ( obicnim) uslovima, bez hemije. Vise od 20 godina ga moja majka i moj otac prpozvode u basti, za nasu potrosnju. Naravno ostavlja se seme iz najboljeg za sledecu godinu. Verujem da i ovi domacini ne koriste nikakvu hemiju kao ni moji roditelji, penzioneri. Pregoreli stajnjak i voda je sve sto mu treba da bude ovoliki. Jedina mana mu je eto sto nije po izgledu bas za izlog ali za one koji se razumeju to i nije bitno. Znaci 100% organski bez trunke hemije
Slobodan sevic
Ja sam imao paradajz od 1830 grama odgajen u petnici kod valjeva