Da li je ovo najveći paradajz u Srbiji? Dušan ga je ubrao u svojoj bašti, vaga pokazuje neverovatnu brojku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bojana

    31. avgust 2022 | 22:59

    Mi imamo veci paradajz upravo ubran ma Zlatiboru 2kg

  • Milos

    05. avgust 2022 | 22:53

    Ovo je stara autohtona, izvorna sorta Novosadskog jabučara. Skoro da ne postoji prorodniji, ukusniji i da tako kazem paradajz koji se lakse proizvodi u ( obicnim) uslovima, bez hemije. Vise od 20 godina ga moja majka i moj otac prpozvode u basti, za nasu potrosnju. Naravno ostavlja se seme iz najboljeg za sledecu godinu. Verujem da i ovi domacini ne koriste nikakvu hemiju kao ni moji roditelji, penzioneri. Pregoreli stajnjak i voda je sve sto mu treba da bude ovoliki. Jedina mana mu je eto sto nije po izgledu bas za izlog ali za one koji se razumeju to i nije bitno. Znaci 100% organski bez trunke hemije

  • Slobodan sevic

    23. jul 2022 | 20:35

    Ja sam imao paradajz od 1830 grama odgajen u petnici kod valjeva