• 0
 ≫ 

Treba vam oprema za dvorište ili lokal? Srpski grad izdvaja 750.000 dinara

 ≫ 

Sredstva se mogu koristiti, između ostalog, i za opremanje objekata radi unapređenja ponude i pružanja ugostiteljskih usluga

  • 0
Srpsko selo, Srbija Foto: Shutterstock

Opština Prijepolje raspisala je Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu, kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima za razvoj seoskog turizma.

Za ovu namenu, opredeljeno je 750 hiljada dinara.

Javnim pozivom predviđena je podrška aktivnostima vezanim za ruralni turizam, unapređenje ponude i pružanje ugostiteljskih usluga u seoskom turističkom domaćinstvu u skladu sa rešenjem nadležog organa gde je evidentiran kao pružalac smeštaja i ugostiteljskih usluga.

Sredstva se mogu koristiti, između ostalog, i za opremanje objekata radi unapređenja ponude i pružanja ugostiteljskih usluga, potom za poboljšanje pratećih sadržaja u oblasti rekreacije i nabavke dvorišnog mobilijara.

Maksimalan iznos podsticajnih sredstava koji korisnik može dobiti je 150.000 dinara.

Podsećamo, u toku je i akcija podele 3.600 zaštitnih ramova za traktore koji se najčešće koriste u Srbiji, a koji trenutno nemaju zaštituOva akcija važi za celu zemlju, a organizuju je Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP i Ministarstvo saobraćaja.

Video: To je neka ljubav, poljoprivredom ne može svako da se bavi: Nemanja (24) želi da ostane na selu

(Telegraf Biznis/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>