• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PKS poziva kompanije da učestvuju na sajmu voća i povrća u Madridu: Lane okupio 2.000 izlagača iz 145 zemalja

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učešće omogućuje plasiranje proizvoda na nova tržišta, povećanje obima posla u inostranstvu i sticanje novih kontakata, ocenjuju iz PKS

  • 0

Privredna komora Srbije poziva sve zainteresovane domaće kompanije, proizvođače svežeg voća i povrća, da se do 24. maja prijave za učešće na Međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća "Fruit Attraction 2024" u Madridu, koji će biti održan od 8. do 10. oktobra.

Nastup naših kompanija, u okviru Nacionalnog štanda Srbije, organizuju PKS i Razvojna agencija Srbije, prenosi Tanjug.

Učešće na tom prestižnom sajmu omogućava našim privrednicima da predstave izvoznu ponudu svojih kompanija, plasiraju proizvode na nova tržišta, povećaju obim poslovanja u inostranstvu i steknu nove poslovne kontakte, saopštila je PKS.

"Fruit Attraction" je jedan od vodećih međunarodnih sajmova proizvođača voća i povrća na svetu koji se svake godine održava u Madridu, a prošle godine okupio je čak 2.000 izlagača, više od 100.000 poslovnih ljudi iz 145 zemalja.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru Nacionalnog štanda Srbije imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom svežeg voća i povrća.

Više informacija o učešću na sajmu i uslovima prijave privrednici mogu dobiti na LINKU i putem imejla: nina.mirkovic@pks.rs , stoji na sajtu Privredne komore Srbije.

(Telegraf Bitnis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>