Gde Beograd jede ovog septembra? Ukusi koji će vas oduševiti!

B. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto: Edvard Nalbantjan

Zamislite sebe kako uživate u savršenom obroku, dok vam predivan pogled na Savu oduzima dah. Sada zamislite da to možete učiniti po promotivnim cenama, u najpoznatijim restoranima Beograda na vodi i Galerije! Nedelja restorana je vaša prilika da istražite bogatu kulinarsku ponudu i otkrijete ukuse koji se pamte.

ŽIVOT U BLIZINI NAJBOLJIH PRESTONIČKIH RESTORANA. SAZNAJTE VIŠE

Tokom Nedelje restorana od 12. do 22. septembra, uživajte u specijalno kreiranim set menijima po cenama od 500, 1.000 i 2.000 dinara, uz popuste do 40%. Još bolja vest? Što više uživate, to više dobijate, jer članovi Galerija programa lojalnosti sakupljaju duple bodove!

Prepustite se pravoj italijanskoj gozbi u restoranima Giulia, Momi i Cotto, gde vas čekaju sveže pappardelle sa pečurkama i autentične pizze. Ili probajte internacionalni meni u Red Queen i Primaveri, sa specijalitetima poput fileta brancina i paštete od pačije džigerice.

Za ljubitelje azijske kuhinje, Shangri La i Pad Thai donose egzotične ukuse Dalekog Istoka, sa savršeno začinjenom Kung Pao piletinom ili bogatim ramenom. U Savanovi birajte između karpaća od cvekle sa musom od kozjeg sira i dimljene piletine uz tradicionalni koh kao dezert.

Ako ste u brzini, ne propustite Smasher & CO sa njihovim sočnim burgerima, dok u Croquantu uživajte u najfinijim kroasanima. Lagane salate i bogati sendviči u Lulu pekari najbolje idu uz limunadu, kiš uz mafin i kapućino, a gibanica uz čokoladni tart i jogurt. A na kraju, u Swissdelight-u vas čekaju savršene švajcarske praline – idealno za sve ljubitelje slatkiša.

I još jedan savet za prave hedoniste – posetite Play Pasta za italijanske testenine, Lure za specijalitete od ribe i Amigos za autentične latino ukuse. Otkrijte bogatstvo svetskih kuhinja na jednom mestu!

Ovo je vaša šansa da istražite sve ukuse koje Galerija i Beograd na vodi nude – spoj gastronomije, luksuza i opuštanja uz predivan pogled na reku.

(Telegraf.rs/PR)