Bivši kuvar Mekdonaldsa otkrio koje je najgore vreme za posetu ovom restoranu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Problem leži u tome što se za sve koristi ista oprema, a prelazak sa doručka na ručak zahteva promene

Foto: shutterstock.com

Bivši kuvar Mekdonaldsa Majk Haraz otkrio je da oko 10:30 sati ujutro nije najbolje vreme da se poseti ovaj popularni restoran brze hrane.

Iako može zvučati neobično, upravo tada Mekdonalds prelazi sa doručka na ručak, što može uticati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.

- Problem leži u tome što se za sve koristi ista oprema, a prelazak sa doručka na ručak zahteva promene - rekao je on.

- Friteze više ne spremaju pržene krompiriće, već krompiriće za ručak. Roštilji zahtevaju različito vreme i temperaturu. Čak i osoblje može biti drugo - kaže on.

Dodao je da moraju preurediti svoje zalihe tako da zamene namirnice za doručak sa onima za ručak.

(Telegraf Biznis)