• 2

Napustio sopstvenu firmu da bi spasao sebe: Branko je pobegao na godinu dana, a šta se desilo s kompanijom?

Posle 11 godina od osnivanja kompanije, Branko odlazi iz svoje firme, da bi se nakon odmora od godinu dana vratio da dovede sve u red. Što je svojevrsni presedan

  • 2

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o (ne)mogućnosti odlaska iz sopstvene kompanije kada kap prelije čašu. Branko nam otvoreno govori o tome kada je počelo da bude neizdrživo i zašto je otišao na odmor od godinu dana. Još važnije - šta se desilo s firmom za to vreme.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Branko Petrović. On je pre skoro 14 godina osnovao Vizija računovodstvo u Srbiji kao firmu ćerka istoj firmi u Sloveniji. Vremenom su porasli i proširili se na 6 gradova u Srbiji i na 5 zemalja u regionu.

Posle 11 godina uspostavljanja agencije u Srbiji odlazi iz firme, da bi se nakon odmora od godinu dana vratio da dovede sve u red. Što je svojevrsni presedan. 

Branko nam priča o tome prvo kako izgleda postaviti firmu od nule, i kada je zaista postalo naporno posle deset godina.

Otkriva nam najveće greške koje je pravio, ali odgovara i na pitanje zašto nije tražio pomoć. I onda zanimljivo, odlučuje da ode iz sopstvene firme. Pričamo o tome kako je to toga došlo, i koga je izabrao da ga menja.

Zatim, zašto i u kojem trenutku se vraća, šta zatiče i kako izgleda povratak na posao odakle je pobegao.

Za kraj nam prepiračava šta je odlučio da radi drugačije ali i koje su njegove najveće naučene lekcije iz ovog iskustva, odnosno, šta je ono što bi savetovao drugima koji započinju svoju firmu.

Budite nam dobro!

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

Spotify Podcast:

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>