• 1

Kako izbor našeg partnera utiče na uspeh na poslu? Šta kada jedno zarađuje mnogo više?

Naš današnji gost je Iva Branković. Iva je psihoterapeut, a centralna tema njenog rada je pomaganje pojedincima i timovima da unaprede odnose i tako budu bolji u onome što rade. Tema koju posebno voli je upravljanje stresom na poslu

  • 1

U novoj epizodi druge sezone podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome kako izbor partnera utiče na uspeh na poslu, ali i šta se dešava kada jedna strana zarađuje više.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Iva Branković. Iva je psihoterapeut, bavi se porodičnom psihoterapijom, sistemskim timskim koučingom i radi kao asistent na Fakultetu za medije i komunikacije.

Centralna tema njenog rada je pomaganje pojedincima i timovima da unaprede svoje odnose i tako budu bolji u onome što rade. Tema koju posebno voli je upravljanje stresom na poslu.

Takođe, autorka je preventivnih programa o tome kako prevazići stres i sprečiti profesionalno sagorevanje. Ovu temu smo obrađivali sa različitih strana i sa različitim gostima, a sa Ivom o tome kako i koliko partnerski odnosi utiču na uspeh na poslu, stres i sagorevanje.

Govorimo o tome šta su najčešće greške pri izboru partnera, odnosno šta ljudi najčešće ne uzmu u obzir i o čemu ne razmišljaju a trebalo bi. Pričamo i o tome da li i kako možemo da odvojimo posao od privatog života.

Dotakli smo se i teme šta se dešava kada partneri imaju zajednički biznis, odnosno, da li posao može da napreduje iako se partneri razilaze.

Iva objašnjava i koliko naučene obrasce ponašanje iz kuće i u odnosu sa roditeljima prenosimo na partnerske odnose i na odnose na poslu.

Deli i tri saveta o čemu treba voditi računa pri izboru partnera i građenju partnerskog, bračnog odnosa da bismo bili uspešni i zadovoljni i na polju karijere.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    18. novembar 2022 | 08:42

    Kakve veze ima ko koliko zarađuje ako živimo u bračnoj, zajednici? Ono što žena opere, opegla, sprema ručak, brine o deci, očisti kuću vredi kao dve plate najmanje. Nije sve u novcu. Ljubav, poštovanje i razumevanje je najbitnije. Pišem iz iskustva i 34 godina braka.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>