• 0
 ≫ 

Jasmina Stojanović: Kako sporo živeti i raditi u ovom današnjem brzom vremenu?

 ≫ 

Naš današnji gost je Jasmina Stojanović. Razgovaramo o tome šta je slow living u ovom današnjem brzom vremenu i kako da naučimo da živimo svesnije i ispunjenije

  • 0

U novoj epizodi druge sezone podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome šta je slow living u ovom današnjem brzom vremenu i kako da naučimo da živimo svesnije i ispunjenije.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Jasmina Stojanović. Nju mnogi znaju kao bivšu urednicu Sense, magazina sa srećniji život, radila je i kao projektni i editorijal menadžer magazina Original Fondacije Novak Đoković.

Tokom tog perioda organizovala je razne događaje i uradila je ekskluzivne intervjue i naslovne strane sa poznatim svetskim ličnostima, koučevima i naučnicima, kao što su Leonardo Dikaprio, Višen Lakhijani, Mari Forleo, Tara Mor, Greg Brejden, Džejms Klir, Sadhguru. Trenutno se bavi marketingom i dizajnom ali i promocijom ličnog razvoja kroz različite alate i metodologije, koje je i sama isprobavala. Takođe je i jedan od osnivača portala za slow living and loving vremeza.

Jasmina nam u razgovoru objašnjava šta je zapravo slow living u ovom današnjem brzom vremenu. Otkriva nam i zašto je i sama menjala poslove i pozicije iako je sa strane izgledalo da je uvek na dobrim pozicijama i odličnim funkcijama.

Prošla jei kroz različite edukacije - i ličnog razvoja i biznisa, tako nam priča da li je bolje edukovati se iz različitih oblasti ili izabrati onu koja je naša pa tu ići u dubinu.

Razgovarali smo o tome šta možemo da uzmemo i da koristimo iz različitih principa i metodologija o kojima je učila.

Na kraju nam daje top 3 saveta za svesniji i ispunjeniji život bez sagorevanja.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>