Srbi ne misle o hrani kad su na poslu: Šta da vi naručite da jedete kad kolege traže picu?

Na poslu uglavnom timovi često naručuju hranu putem dostave. To su uglavnom sendviči, pice... Sa doktorkom razgovaramo i kako to utiče na naš organizam

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maja

    03. februar 2023 | 09:38

    Mogli ste i da napisete, citam novine samo kad sam na poslu 😁

  • Pop

    03. februar 2023 | 08:08

    Французи имају паузу за ручак од 12 до 14 што значи 2 сата. Код нас пола сата па зато морами да носимо храну или да наручимо нешто што се може појести за тих пола сата.

  • Marija

    03. februar 2023 | 04:08

    Ne znam, ja nedeljom ujutru spremim obroke do petka ili bar do srede,popakujem u posude i stavim u frižider. Imam za svaki dan da ponesemo i ja i muž na posao, a to spremanje mi oduzme jedan sat nedeljom ujutru sa sve čišćenjem šporeta i pranjem suđa. Ne radi se tu u uštedi,nego o zdravlju pre svega. Restoran koji mi je na raspolaganju na poslu je takav da šta god da uzmeš uneseš tri puta više kalorija nego što bih ovako kad svoje ponesem. Imamo mikrotalasnu na poslu,ugrejemo i super nam je.