Французи имају паузу за ручак од 12 до 14 што значи 2 сата. Код нас пола сата па зато морами да носимо храну или да наручимо нешто што се може појести за тих пола сата.
Ne znam, ja nedeljom ujutru spremim obroke do petka ili bar do srede,popakujem u posude i stavim u frižider. Imam za svaki dan da ponesemo i ja i muž na posao, a to spremanje mi oduzme jedan sat nedeljom ujutru sa sve čišćenjem šporeta i pranjem suđa. Ne radi se tu u uštedi,nego o zdravlju pre svega. Restoran koji mi je na raspolaganju na poslu je takav da šta god da uzmeš uneseš tri puta više kalorija nego što bih ovako kad svoje ponesem. Imamo mikrotalasnu na poslu,ugrejemo i super nam je.
Neznam koji to Srbi Ali kod mene na poslu se Jos uz obilan dorucak vec uveliko prica,planira i kombinuje sta i gde ce mo da idemo i uzmemo za rucak za par sati?!To nam je u obicaju,da nekazem u genima,dobra klopa cini nas srecnim,zadovoljnim,pogotovo u ovo tesko,brzo i stresno vreme u kojem zivimo a takvih stvari je malo pa zato moramo da ih cuvamo,pazimo,razgovaramo o njima!
Maja
Mogli ste i da napisete, citam novine samo kad sam na poslu 😁
Podelite komentar
Pop
Французи имају паузу за ручак од 12 до 14 што значи 2 сата. Код нас пола сата па зато морами да носимо храну или да наручимо нешто што се може појести за тих пола сата.
Podelite komentar
Marija
Ne znam, ja nedeljom ujutru spremim obroke do petka ili bar do srede,popakujem u posude i stavim u frižider. Imam za svaki dan da ponesemo i ja i muž na posao, a to spremanje mi oduzme jedan sat nedeljom ujutru sa sve čišćenjem šporeta i pranjem suđa. Ne radi se tu u uštedi,nego o zdravlju pre svega. Restoran koji mi je na raspolaganju na poslu je takav da šta god da uzmeš uneseš tri puta više kalorija nego što bih ovako kad svoje ponesem. Imamo mikrotalasnu na poslu,ugrejemo i super nam je.
Podelite komentar
Lord
@Marija
Kakvu to klopu spremas tako brzo,sa sve pranjem,svasta...
Podelite komentar
masa
@Marija
Moze recept kad se tako brzo sprema? :)
Podelite komentar
Molder
Neznam koji to Srbi Ali kod mene na poslu se Jos uz obilan dorucak vec uveliko prica,planira i kombinuje sta i gde ce mo da idemo i uzmemo za rucak za par sati?!To nam je u obicaju,da nekazem u genima,dobra klopa cini nas srecnim,zadovoljnim,pogotovo u ovo tesko,brzo i stresno vreme u kojem zivimo a takvih stvari je malo pa zato moramo da ih cuvamo,pazimo,razgovaramo o njima!
Podelite komentar
Vapaj
Ja od 23 radna dana bar 15 dana nosim od kuce i tu ustedim bar 50 eura. Kraj!
Podelite komentar
Перагеније
"Šta da vi naručite da jedete" - 400 грама јагњетине.
Podelite komentar