Dušan se posle 12 godina vratio u Beograd kao šef kuhinje: "Ukus je bitan, ali odavno znamo da nije dovoljan"

Dušan kaže da osim novog i bogatog iskustva posle 12 godina rada u inostranstvu, u Beograd donosi novi vid kuvanja, između ostalog, poseban pristup namirnicama.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bivsi kolega

    20. avgust 2022 | 13:18

    Najveca prednost tog hotela je sto je iskorostio (potpuno neverovatan) povratak u Srbiju njihovog sadasnjeg GM koji je vodio najveca hotelska imena. Taj ce hotel zaista biti najbolji dok je on tu, uzivajte dok traje.