Dušan se posle 12 godina vratio u Beograd kao šef kuhinje: "Ukus je bitan, ali odavno znamo da nije dovoljan"
Dušan kaže da osim novog i bogatog iskustva posle 12 godina rada u inostranstvu, u Beograd donosi novi vid kuvanja, između ostalog, poseban pristup namirnicama.
Najveca prednost tog hotela je sto je iskorostio (potpuno neverovatan) povratak u Srbiju njihovog sadasnjeg GM koji je vodio najveca hotelska imena. Taj ce hotel zaista biti najbolji dok je on tu, uzivajte dok traje.
Bivsi kolega
Najveca prednost tog hotela je sto je iskorostio (potpuno neverovatan) povratak u Srbiju njihovog sadasnjeg GM koji je vodio najveca hotelska imena. Taj ce hotel zaista biti najbolji dok je on tu, uzivajte dok traje.
Podelite komentar
Šef sale
@Bivsi kolega
Ako zna da napravi kajganu rado ću da jeem
Podelite komentar