• 2

Ročište na leto: "Tigar" u prethodnom stečajnom postupku

Kompaniji "Tigar" zabranjeno je raspolaganje imovinom i određivanje i sprovođenje izvršenja i pokretanja vansudskog namirenja

  • 2

Privredni sud u Pirotu pokrenuo je postupak za ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje stečajnog postupka u AD "Tigar" iz Pirota u skladu sa unapred pripremljenim planom reorganizacije (UPPR), objavljeno je danas.

Ročište za odlučivanje o UPPR-u sud je zakazao za 23. jul, a u roku od 15 dana poverioci kompanije "Tigar" mogu ostvariti uvid u ovaj dokument i dostaviti primedbe kako na plan tako i na visinu potraživanja.

Sud je dužniku AD "Tigar" zabranio promenu finansijskog i imovinskog položaja i plaćanja bez prethodne saglasnosti privremenog stečajnog upravnika.

Kompaniji "Tigar" zabranjeno je raspolaganje imovinom i određivanje i sprovođenje izvršenja i pokretanja vansudskog namirenja a Narodnoj banci Srbije zabranjeno je da sprovodi prinudne naplate sa računa ove kompanije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    Pa da je tigar U Beogradu to bi bila vec druga prica!

  • Обрад

    И од Тигра направише пропалитет? Стварно нам нема равних у самоуништавању.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke