• 12

Naprsline na auto-putu kroz Grdelicu, sanacija košta 450.000 RSD

Sanaciju će platiti izvođač, saopštili su Koridori Srbije

  • 12

Na deonici auto-puta kroz Grdeličku klisuru, između Caričine Doline i tunela Manajle, pojavile su se manje naprsline na površinskom sloju asfalta.

Manje naprsline (SMA, 4 cm debljine) na površinskom sloju asfalta pojavile su se na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje.

Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku.

Radove na ovom delu deonice izvodio je "Integral Inženjering", a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je autoput u garantnom periodu, a i reč je o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka.

Stručni Nadzor i Investitor Koridori Srbije nastaviće da pomno prate pojavu nedostataka u toku garantnog perioda i izdavati hitne instrukcije Izvođačima za njihovo otklanjanje.

Iz Puteva Srbije naglašavaju da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    Ne moze kvalitetan i dugotrajan put bez kvalitetnog materijala. Ali, dok svako strpne po malo, eto sta ostane...

  • Ljubiša

    Koliki li su ovo bolesnici koji se raduju i Boga mole da bude što gore u Srbiji,to bolje za njih.Umesto da ćute,jer njihovi nisu napravili ništa,samo uništavali,prodavali i trpali sebi pare u džep...oni likuju nad nečim što se dešava svda.

  • Goran

    Bravo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke