• 0

Paragraf Business Forum od 27. do 29. novembra

Kompanija Paragraf, koja održava pravnu bazu i portal Paragraf Lex, će u periodu od 27. do 29. novembra oranizovati stručni skup Paragraf Business Forum u fruškogorskom hotelu Premier Aqua.

  • 0

Skup će pod geslom "Unapređenje i zaštita poslovanja” na jednom mestu spojiti stručnjake iz oblasti prava, finansija, bankarstva, a ticaće se propusta poslodavaca koje najčešće dovode do radnih sporova, njihovim pravima i obavezama u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, odnosno prava i obaveze sa aspekta GDPR.

Pored toga, govoriće se o posebno važnim temama za bankarski sektor, poput novina u Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, odnosno normativnih izmena od značaja za upis nepokretnosti i hipoteke u katastar.

Događaj će takođe biti posvećen i temi zloupotrebe dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije, kao i o planovima i najavama Beogradske berze i Agencije za privredne registre.

Tokom tri dana govornici na forumu biće najviši predstavnici Udruženja banaka Srbije, Beogradske berze, službe Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Republičkog geodetskog zavoda, Pravnog fakulteta, Agencije za privredne registre kao i vodećih advokatskih kancelarija.

Više informacija organizaciji i precizna satnica ovog korisnog stručnog skupa nalaze se na internet stranici organizatora.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke