• 0

Otvorene prijave za Compass: Imate priliku da vidite kako se gradi najveća privatna srpska kompanija

Kompanija Delta Holding i studentske organizacije otvorile su, drugu godinu za redom, prijave za obrazovni projekat "Compass" namenjen studentima svih fakulteta Univerziteta iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

  • 0
compas

Foto: Delta holding

Mladi ljudi na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od marta do oktobra ove godine, kroz predavanja i radionice, uče od Deltinih stručnjaka, posete Deltina imanja i fabrike, upoznaju se sa predsednikom i top menadžmentom Kompanije.

Tokom programa, učesnici će raditi na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja Kompanije koje će predstaviti u finalu Compass-a zakazanom za septembar 2020.

Prijave za program pod nazivom "Pronađi pravi put!” otvorene su od 3. do 16. februara na sajtu compass.rs. Broj mesta je proširen na 100, a selekcija će se sprovoditi na osnovu prijave i intervjua.

Još jedna novina od ove godine je mogućnost da se za program prijave student univerziteta iz još tri grada, pored Beograda.

- Obrazovni program ‘Compass’ pokrenuli smo u martu 2019. zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a zbog velikog interesovanja proširili smo prijave i na druge univerzitetske centre. Uspeli smo u nameri da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu praktična znanja i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji - objašnjava direktorka ljudskih resursa Delta Holdinga Monika Pejčić.

Studenti će tokom obrazovnog programa imati priliku da obiđu imanje “Podunavlje” na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, salon automobila BMW, kao i fabrike, Yuhor, Danubius i Fun&Fit.

Osim toga, studenti će slušati predavanja na temu liderstva, timskog rada, strateškog donošenja odluka, upravljanja vremenom, komunikacija i veština pregovaranja, a sve u cilju da ovladaju neophodnim znanjima kako bi, nakon formalnog obrazovanja, spremni zakoračili u poslovni svet.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke