• 10

Izmene radnog vremena u poštama Srbije

Iz "Pošta Srbije" apeluju da se drži međusobno odstojanje od najmanje jednog metra, a da se slučaju gužve sačeka na otvorenom

  • 10
Glavna posta

Printskrin: Google Maps

Javno preduzeće "Pošta Srbije" organizovala je rad pošta u uslovima vanrednog stanja zbog korona virusa, a koji se primenjuje od danas.

U poštama koje su do sada radile tokom celog dana, radno vreme će se organizovati u periodu od 10 do 17 časova radnim danima, a subotom od 10 do 14 časova, navodi se u obaveštenju objavljenom na sajtu "Pošte".

U poštama koje rade i nedeljom, radno vreme će, kako se navodi, biti od 10 do 14 časova.

Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, neće raditi 24 časa, već u periodu od 10 do 17 časova radnim danima, a subotom i nedeljom u periodu od 10 do 14 časova.

U manjim poštama u kojima je rad bio organizovan u jednoj smeni, radno vreme se neće menjati (odnosi se na pošte u kojima je organizovan rad samo šalterske službe), a u pojednim manjim poštama (pošte u kojima je organizovan rad šalterske i dostavne službe), početak radnog vremena će biti od 10 časova.

- Obaveštenje o svim promenama radnih vremena biće istaknuto na ulaznim vratima pošte - kažu u ovom javnom preduzeću.

"Pošta" obaveštava da će se u šalter salama ograničiti broj korisnika u skladu sa brojem šaltera koji rade.

Iz ovog preduzeća apeluju da se drži međusobno odstojanje od najmanje jednog metra, a da se slučaju gužve sačeka na otvorenom, takođe uz preporučene mere međusobne udaljenosti.

Video: Kako da olakšamo sebi izolaciju tokom pandemije?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❄️

    A drzavne firme? Zasto Eps radi redovnim radnim vremenom???,

  • Miki

    A ovi sto u prodavnicama dahcu za vrat? I bolje da ste pustili da virus odradi svoje i postanemo imuni,kao sto rade englezi,ovako cemo mozda svake godine moci ovako...

  • Aca

    Penzioneri ne mogu u postu.... Auuuu gotovo je

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke