Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika nepopravljivi optimista
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Voja

    Bravo za prethodnu vlast koja je ugasila proizvodnju kvasca i alkohola pa zar niko u srbiji od tehnologa nije mogao da napraviti ove dva strateska proizvoda. Ili je trebalo ugasiti da bi neko sve ovo uvozio i na taj nacin postao uspešan preduzetnik. Sram da vas bude dosovci a vi ste glavni krivci za ovu nestasicu

  • nepopravljivi optimista

    Imam ja na zalihi 225 litara 80% destilata šljive u barik buretu, i isto toliko kajsije u dudovom buretu. Kad razredim, ima da kvalitetno dezinfikujem iznutra ;-)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke