Krenulo prvih 10.000 litara domaćeg alkohola, flaše su od 2l, a ide prvo u bolnice
Za KC Niš dovoljno za dva meseca
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Voja
Bravo za prethodnu vlast koja je ugasila proizvodnju kvasca i alkohola pa zar niko u srbiji od tehnologa nije mogao da napraviti ove dva strateska proizvoda. Ili je trebalo ugasiti da bi neko sve ovo uvozio i na taj nacin postao uspešan preduzetnik. Sram da vas bude dosovci a vi ste glavni krivci za ovu nestasicu
nepopravljivi optimista
Imam ja na zalihi 225 litara 80% destilata šljive u barik buretu, i isto toliko kajsije u dudovom buretu. Kad razredim, ima da kvalitetno dezinfikujem iznutra ;-)