• 5

Pre 15 dana došao kamion s limunom, čekamo novi iz Turske

"Imaćemo sutra isporuku iz Turske, a sledeća isporuka biće iz Argentine"

  • 5
Limun

Pixabay.com

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, izjavio je da je situacija na trižištu u granicama normale za ovakvu situaciju.

Ljajić je za RTS rekao da kupovina i potražnja jesu nešto veći, ali ne iznad neočekivanih projekcija.

Tržište je stabilizovano u poslednjih nekoliko dana, istakao je Ljajić i dodao da fabrika kvasca u Senti radi i isporučuje robu, tako da kvasac neće biti deficitaran.

U narednom periodu limun može da bude deficitaran, jer je Turska zabranila izvoz do avgusta zbog unutrašnje potražnje, ukazao je Ljajić.

On je naveo da je pre 15 dana poslednji kamion došao sa limunom.

- Imaćemo sutra isporuku iz Turske, a sledeća isporuka biće iz Argentine, krajem aprila ili početkom juna - rekao je ministar trgovine.

Ljajić je dodao da se trižište maski stabilizovalo i da se očekuje isporuka kupljenih maski iz Kine. Cena tih maski biće 120 dinara i inspekcija će kontrolisati cenu, istakao je Ljajić.

Video: Putin zagrmeo: Apoteke podigle cene zaštitnih maski?! Oduzmite im dozvolu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • princ Čarlssss

    Hiljadu tona najmanje, propadne svake godine po poljima, livadama i utrinama Srbije,neobranog divljeg šipurka, koji je bogatiji vitaminom C nego limun ali današnji moderni Srbin, iako je ruralnog porekla, nema apsolutnog dodira sa prirodom, kao ni tradicijom života i ishrane naroda iz kojeg potiče. Limun, banana, kivi i mango...to je voće današnjeg Srbina.

  • Ann

    Ma nema kvasca nigde,kad ce da stigne vise, al stvarno, nema kvasca nedeljama

  • Ja

    Oš limun?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke