≫
Najpopularniji burek u Pančevu sada se kupuje preko šaltera: "Nije bilo šanse da otpustimo radnike"
≫
"Buregdžijsku radnju Stankoski osnovala sam pre sedam godina, u trenutku kada sam ostala bez posla, u želji da nastavim pekarsku tradiciju moje porodice, prekinutu pre više od 30 godina"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Pancevac
Nikakav burek tj. Pita sa korama, izaziva mucninu bol u zelucu i kiselinu a toliko je mastan i slan da ti treba litar jogurta da ga svaris... Taj sa kolenicom tera na podrigivanje... Klasicni burek je pravi burek
J.D.
Bravo👏👏👏👏