≫ 

Najpopularniji burek u Pančevu sada se kupuje preko šaltera: "Nije bilo šanse da otpustimo radnike"

 ≫ 

"Buregdžijsku radnju Stankoski osnovala sam pre sedam godina, u trenutku kada sam ostala bez posla, u želji da nastavim pekarsku tradiciju moje porodice, prekinutu pre više od 30 godina"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pancevac

    07. april 2020 | 15:52

    Nikakav burek tj. Pita sa korama, izaziva mucninu bol u zelucu i kiselinu a toliko je mastan i slan da ti treba litar jogurta da ga svaris... Taj sa kolenicom tera na podrigivanje... Klasicni burek je pravi burek

  • J.D.

    07. april 2020 | 13:10

    Bravo👏👏👏👏