• 0

"Dan posle": Promene su stalne, iz svega treba izvući maksimum

Mogu li se nastavnici i deca navići na onlajn učenje?

  • 0
Dan posle korona virusa, Telegraf biznis

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Dan posle je već počeo, a budućnost rada već se dešava u ovim trenucima. Mnogi svetski ekonomisti, ali i domaći, saglasni su da će korona promeniti način poslovanja kakav poznajemo.

Kažu, ovo je ono "jednom u 100 godina".

Šta posle krize, šta će preduzetnici da rade kada se završi vanredno stanje? Kako će funkcionisati biznis segment, kako mala, srednja i velika preduzeća?

Kako se pripremiti za period posle korone? O svojim načinima borbe i pripreme za period koji dolazi, strahovima, izazovima, ali i srećnim okolnostima, govoriće sagovornici Telegraf Biznisa iz svih ekonomskih oblasti. Vi nam vaše sugestije, iskustva i predloge šaljite na biznis@telergaf.rs

Pitali smo Anu Kovač, ispred Obrazovnog centra "Afinitis", kako se ona i njeni zaposleni snalaze u ovoj situaciji i da li misli da će pandemija uticati na dalje poslovanje?

- Verujem da ćemo svi pretrpeti promene. Promene su stalne, a poslovanje je živ proces. Ne mislim da ovo "trpljenje" treba doživeti sa negativnom konotacijom, već treba prihvatiti aktuelnu situaciju, prilagoditi joj se i iz nje izvući najbolje za dobro svih nas.

Iako konvencionalne škole u mnogim delovima sveta neće otvarati svoja vrata do kraja leta, ili čak godine, mali Kinezi su se već vratili u klupe, ali sa specijalnom opremom. "Dan posle" će se definitivno menjati kako vreme bude prolazilo, a sasvim je sigurno da će sve ponovo funkcionisati - na ovaj ili onaj način.

Video: Da li će biti otvaranja škola i kako će to uticati na kolektivni imunitet?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke