• 0

Nedostaje vam kancelarija? Posluštajte ovaj zvuk, klik vas deli od šuma koji niste čuli od marta

Sve što treba da uradite je da odaberete broj kolega koji vas okružuje (maksimalno je 10), stisnete "play" i eto ga

  • 0
Kancelarija

Printscreeen/imisstheoffice.eu

Svi koji imaju mogućnost da rade od kuće, verovatno još od marta nisu posetili svoju kancelariju zbog epidemije korona virusa. Iako će mnogi reći da im rad iz sopstvenog doma prija, ima i onih kojima zvuci kancelarije i te kako nedostaju. Ukoliko spadate u ovu drugu grupu, onda postoji rešenje.

Agencija "Kids Creative" stvorila je sajt pod nazivom "Nedostaje mi kancelarija" (imisstheoffice.eu) koji vas samo jednim klikom vraća na vaše radno mesto.

Sve što treba da uradite je da odaberete broj kolega koji vas okružuje (maksimalno je 10), stisnete "play" i eto ga. Čuje se zvuk kucanja na tastaturi, smeh u pozadini, aparat za vodu i kafu...

Takođe, imate opciju i da dodate sami nekoliko zvukova, kao što su zvuk mašine za kopiranje, otvaranje fioke, pa čak i škripanja stolice.

Kada jednom stisnete "play" zvuk će se čuti sve dok ga sami ne isključite, bez obzira šta radite u tom trenutku na svom laptopu ili mobilnom telefonu.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke