• 0
 ≫ 

Četiri saveta za pametan šoping i savet plus: Uzmite novac na Red Friday, a pazarite u Black Friday

 ≫ 

Idealan je period i da obavite sve praznične kupovine i mirni sačekate omiljene datume sa poklonima za najmilije

  • 0
novogodišnji pokloni, online kupovina, kreditna kartica

Foto: Shutterstock

Bliži se praznik šopingoličara Black friday, a kako saznajemo mnogi brendovi već nude popuste u Srbiji i do 80 odsto kako bi nadoknadili pad prodaje zbog korona virusa.

Ujedno, apeluju da se vodi računa o epidemiološkim merama, zbog čega je savet za sve potrošače da kupuju online.

Mi imamo jedan dodatni, a to je da ih sve nadmudrite i obavite svoj šoping nedelju dana ranije, neka bude to vaš Red Friday. Ili jednostavnije, ovog petka obezbeditenovac, a sledećeg pazarite sa popustom.

Idealan je period i da obavite sve praznične kupovine i mirni sačekate omiljene datume sa poklonima za najmilije.

Naoružajte se informacijama pre nego što odete u kupovinu, kako trgovci ne bi iskoristili ovaj period popusta kako bi vas prevarili.

Na primer, nije isto napisati "sniženje" i "rasprodaja". Termin rasprodaja se može koristiti jedino u slučaju kada trgovac zatvara prodavnicu ili kada prestaje da se bavi tom delatnošću.

Evo zato četiri saveta kako strateški da kupujete za vaš Red Friday:

Napravite listu

Pametna kupovina uvek počinje ranim planiranjem. Napravite budžet tako da tačno znate koliko možete da priuštite sebi da potrošite na poklone - a možda i nekoliko poslastica za sebe. Zatim, sledite listu.

Prodavci obično objavljuju oglase za novembar i decembar već ranije, često putem interneta, u aplikacijama, putem pošte ili e-pošte. Pregledajte oglase i izaberite proizvode u svom cenovnom rangu.

Podesite raspored

Upravo zato savetujemo da se angažujete nedelju dana ranije. Osim što ćete izbeći gužvu, što je stavka "pod moranje" u vreme korone, ne propustite priliku da iskoristite najbolje povoljnosti. Neke počinju već ove nedelje, a takođe, rokovi prodaje onlajn i u prodavnici nisu uvek isti.

Kreirajte naloge na veb stranicama

Podesite naloge kod prodavaca koje planirate da posetite. Nakon što dođe dan prodaje, već ćete imati podatke o plaćanju i pošiljkama. Ovo može da vam pomogne da ubrzate proces i dovršite transakciju pre nego što nestane zaliha-

Uporedite cene

Zašto rizikovati i platiti više nego što morate? Ako kupujete onlajn, ne budite lenji, otvorite novi tab, pretražite u Guglu i proverite ponude dostupne kod različitih trgovaca. Ne zaboravite na kupone, bodove lojalnosti ili posebne ponude - poput bonus poklon kartice uz kupovinu.

Budžet

Potrebno je još da pripremite adekvatan budžet, a ukoliko vam nedostaje novca, znajte da je Addiko ponovo odlučila da obraduje stare i nove klijente tako što će u petak 20. novembra svima koji žele da podignu keš kredit ponuditi posebne pogodnosti sa čak 30 odsto nižom kamatom. U pitanju je nova Red Friday akcija.

Pored toga, svako može da aplicira za keš kredit iz udobnosti svoga doma, jer je dovoljan samo jedan klik za podnošenje zahteva na sajtu banke gde možete da odaberete visinu kredita i broj rata, kao i najpovoljniju lokaciju ekspoziture u kojoj će se izvršiti realizacija kredita, nakon odobrenja. Klijenti zahtev mogu da podnesu i preko sajta banke kroz novi kanal komunikacije – asistiranu prodaju.

Tokom akcije kamatna stopa će biti niža u odnosu na trenutno važeću za 30% i to za iznose do 800.000 dinara. Ponuda važi za isplaćene gotovinske i kredite za refinansiranje uz uslov da iznos keša i/ili iznos refinanisranja u drugim bankama bude do 800.000 rsd. Ponuda ne važi za refinansiranje obaveza u Addiko banci  za kredite odobrene preko Mbanking platforme.

Zahtev za kredit možete podneti već sada a isplatu možete da očekujete već u petak.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>