• 0

Ovogodišnji Brave New Media forum u virtuelnom izdanju: Tri dana onlajn sesija i radionica

Glavni program čini čak sedam glavnih sesija, koje će moći da se prate uživo

  • 0
Ove dve mreže dominiraju

Foto: Shutterstock

Ovogodišnje izdanje Brave New Media Foruma biće u potpunosti održano onlajn od 26. do 28. novembra na platformi bnmf.online, okupljajući medijske radnike iz cele Evrope, novinare, društvene aktiviste i mlade jutjubere koji pomeraju granice u kreiranju sadržaja za mlade.

Digitalno doba medijima je donelo znatno veće izazove nego ranije. Uz sve to, kriza koju je izazvao COVID-19 dodatno je zakomplikovala složenu situaciju u kojima mediji i medijski profesionalci rade.

Kako možemo proizvesti pouzdane i proverene vesti, ako se budžeti smanjuju? Kako možemo da održavamo profesionalne standarde, dok se novinari suočavaju sa pritiscima i ograničenjima? I kako možemo doći do mlade ciljne publike, ako se lažne vesti brzo šire društvenim mrežama?

O svemu ovome biće reči na takozvanom „viralnom“ izdanju Brave New Media Forum-a, koji će okupiti više od šezdeset govornika iz celog sveta.

Tokom tri dana onlajn programa, svoje stavove ukrstiće brojni vlasnici i zaposlene u medijima, aktivisti sa društvenih mreža, predstavnici civilnog društva i više od sve stotine mladih ljudi spremnih da postavljaju pitanja, razgovaraju, provociraju i preispituju starije kolege.

Glavni program čini čak sedam glavnih sesija, koje će moći da se prate uživo na platformi bnmf.online. Prateći program, rezervisan za unapred registrovane učesnike, donosi trinaest „deep dive“ sesija i sedam radionica.

VIDEO: Deda Đorđe još uvek šije srpske šajkače, a najprodavanija šapka stigla čak do Amerike

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>