• 0
 ≫ 

Od skandala do kampanje: Rajaner koristi priliku, nudi jeftine karte iz Brisela

 ≫ 

U Briselu se ovih dana dešavaju krajnje zanimljive stvari, ako ih tako možemo opisati, a irska kompanija Rajaner zna kako da iskoristi situaciju

  • 0
rajaner, avion, let

Foto: Unsplash

Iako avio-gigant iz Irske, Rajaner, nema nikakve veze sa žurkom u Briselu, koja je ovih dana "zapalila" svet, rešio je da dobrim marketinškim potezom uprihoduje i namami putnike.

Verovatno vam nije jasno o čemu se radi? Naime, belgijska policija je prošlog petka zatekla gej orgije u ovom gradu, tačnije 25 nagih muškaraca pravilo je žurku, kojoj je prisustvovao i Orbanov saradnik, političar Fides Jožef Šajer.

On je priznao kasnije da je bio na žurci, odnosno kako kaže na "kućnoj zabavi u Briselu", a mediji su preneli i da se povredio dok je bežao kroz prozor. Sve u svemu, žurka bi verovatno ostala tajna, da nije upala policija zbog kršenja mera, donetih usled pogoršanja situacije s virusom korona.

Mađarski portali su takođe preneli da je Šajer priznao i saradnju s policijom u ovom slučaju.

Ispostavilo se da se u podrumu LGBT bara, koji je zatvoren zbog karantina, u petak održala zabava na kojoj je učestvovalo 25 muškaraca. Policija je pronašla i pozamašnu količinu ilegalnih opijata.

Ono što je, naravno, novinare najviše zaintrigiralo je činjenica da je među ovim muškarcima bio i jedan poslanik Evropskog parlamenta. Nakon što ga je policija presrela, pozvao se na poslanički imunitet.

Prema aktuelnim informacijama, svakom od učesnika na ovoj žurci sleduje kazna zbog kršenja mera, a nekima i zbog posedovanja droge.

 

Sada dolazimo do onog dela kako je Rajaner ovu, pomalo komičnu scenu, iskoristio u svoju korist. Naime, kompanija se oglasila na Tviteru, nakon što je jedan korisnik mreže predstavio ovu anegdotu kao "priču dana".

"Tražite brzi izlaz iz Brisela? Imamo letove već od 14.99 evra (u ovom slučaju ne preporučujemo mesto pored prozora)", šaljivo se oglasila irska kompanija na popularnoj mreži.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>