• 0

Sedi kao Berni za 799 RSD: Hit ponuda u prodavnici u Srbiji

Da li biste kupili ovu stolicu?

  • 0
Bernie Sanders,  Ikea sto barni

Foto: Profimedia/AFP, Instagram/ikeasrbija

Među svim zvanicama koje su se maksimalno doterale za inauguraciju novog američkog predsednika, jednostavna odeća senatora Bernija Sandersa posebno je primećena preko društvenih mreža.

Dok je većina muškaraca došla na ceremoniju u dobro skrojenim kaputima, bivši kandidat za predsedničku nominaciju demokrata stigao je u sportskoj jakni i vunenim rukavicama koje mu je isplela jedna od njegovih pristalica.

Slika fotoreportera Frans presa na kojoj je Sanders sa prekrštenim rukama i nogama, sa štrikanim rukavicama sa šarama u prvom planu, odmah je počela da kruži po internetu, a korisnici se zabavljaju ubacujući je u druge poznate slike.

Tako je 79-ogodišnji senator prikazan na prestolu iz serije Igra prestola, na klupi pored Toma Henksa iz filma Forest Gamp, u scenama Ratova Zvezda, ili na čuvenoj slici iz 1930-ih kako sedi na oblakoderu, na gredi sa radnicima za vreme pauze za ručak.

Veliku pažnju je privukao "meme" sa Đokovićem.

Ubrzo, bilo je očigledno da se ovo više ne može zaustaviti. Čak su i kompanije otišle korak dalje i već nude "varijacije na temu".

Ikea u Srbiji je tako izbacila stolicu koja košta 800 dinara a koja je namenjena onima koji nisu odoleli da naprave meme za Bernijem. 

"Pogodna za svaku priliku. Sa rukavicama ili bez", napisali su uz fotografiju. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by IKEA Srbija (@ikeasrbija)

 

Sanders spada u levo krilo demokratske stranke i poznat je po svojim čvrstim stavovima posebno po pitanju ekologije.

Rukavice su štrikane od vune od starih džempera a postavljene materijalom od reciklirane plastike, prema časopisu Vog, koji je pisao o Sandersovom namerno anti-modnom stilu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>