Košta 10 puta više od kuhinjske, ali kada vidite kako nastaje himalajska so, biće vam jasno zašto

Rudari u rudnicima provode i po osam sati na dan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neša

    06. februar 2021 | 12:33

    Nas i za ovu kuhinjsku so lažu jer je uvoza ko zna odakle a krste je kao tuzlansku. Šta li bi nam tek prodavali umesto te himalajske mogu misliti.

  • niko od Nigde

    06. februar 2021 | 12:31

    Zasto me napisa ovaj novinar kolika je radijacija himalajske soli I koliko je ista zdrava

  • Mosa

    06. februar 2021 | 11:56

    Kada vec kazete da kupujemo ovu himalajsku so onda nam I recite gde u kojim marketima je ima ,ili da skoknemo na cas do Pakistana u nabavku.