Košta 10 puta više od kuhinjske, ali kada vidite kako nastaje himalajska so, biće vam jasno zašto

Rudari u rudnicima provode i po osam sati na dan

Komentari

  • Neša

    6. februar 2021 | 12:33

    Nas i za ovu kuhinjsku so lažu jer je uvoza ko zna odakle a krste je kao tuzlansku. Šta li bi nam tek prodavali umesto te himalajske mogu misliti.

    • 6. februar 2021 | 15:03

      Cika Velja

      @Neša

      Poreklo tuzlanske je kao i himalajska,vadi se iz rudnika,uz razliku da je tuzlanska otopljena u vodi(slanici),tako da je cistoca neupitna!!!

  • niko od Nigde

    6. februar 2021 | 12:31

    Zasto me napisa ovaj novinar kolika je radijacija himalajske soli I koliko je ista zdrava

  • Mosa

    6. februar 2021 | 11:56

    Kada vec kazete da kupujemo ovu himalajsku so onda nam I recite gde u kojim marketima je ima ,ili da skoknemo na cas do Pakistana u nabavku.