• 0

Endi Džesi se obratio svom timu: "Zaglavili ste sa mnom narednih šest, sedam meseci"

Tokom sastanka Džesi se osvrnuo i na druge stvari, kao što su odluka da zabrani Parler

  • 0
Andy Jassy, Endi Džesi, Amazon

Foto: Profimedia/Patrick Fallon / Zuma Press

Budući šef Amazona, Endi Džesi, obratio se zaposlenima u odeljenju Amazona koji je već godinama pod njegovom palicom.

Ovo je njegovo prvo zvanično obraćanje nakon što ga je Džef Bezos imenovao za svog naslednika. On je rekao zaposlenima da se ništa neće promeniti dok zvanično ne preuzme Amazon kasnije ove godine.

- Ukratko, za sada sve ostaje isto – rekao je Džesi.

On se osvrnuo i na buduće planove.

- Znate i sami da se kompletni prelazak neće desiti do trećeg kvartala ove godine, tako ste zaglavili sa mnom još šest, sedam meseci. To nam daje dovoljno vremena da sagledamo situaciju i da vidimo ko će voditi Amazon web service nakon mog odlaska.

Tokom sastanka Džesi se osvrnuo i na druge stvari, kao što su odluka da zabrani Parler, objašnjavajući da ne podržavaju toliku količinu nasilja.

Imperiju koju je Džef Bezos stvorio davne 1994. godine, jedan od najbogatijih ljudi na svetu, prepustio je da vodi Endi Džesi, čovek koji je uprkos dobrim poslovnim ponudama ipak odlučio da ostane veran Amazonu.

Džesi je do skoro vodio klaud jedinicu u okviru Amazona, a pomogao je pri lansiranju "Amazon Web Services" 2006. godine.

Video: Ko je Džef Bezos, a ko njegov naslednik?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke