≫ 

Srbi uporno poistovećuju rižoto i pilav: Smeta im visoka cena. Da li nas restorani zaista "varaju"?

 ≫ 

Druge sirovine, različiti način pripreme... Ova dva jela definitivno nisu isto

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ruralni srbin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ceca

    07. mart 2021 | 21:56

    Ne bi bio problem u ceni kada bi ti u restoranu zaista doneli rižoto koji si poručio. Problem je što poručiš rižoto a dobiješ pilav.

  • Ehej

    07. mart 2021 | 20:19

    Probajte jegulju sa orizom, zapecenu naravno, to je prrava delicija. Moze i sa barakudom.

  • ruralni srbin

    07. mart 2021 | 19:50

    Montenegro ponegde u skupim restoranima ima naglasenu ponudu JELA PRADJEDOVA.Pa jurnite na poparu, za masne pare!