• 3

Nebojša Šaranović je novi potpredsednik Privredne komore Srbije

Ujedno je i vlasnik kompanije u čijem su sastavu neki od najpoznatijih brendova na regionalnom tržištu

 • 3
Nebojša Šaranović

Nebojša Šaranović / Foto: PKS

Na predlog predsednika Privredne komore Srbije, Marka Čadeža, za novog potpredsednika PKS izabran je Nebojša Šaranović, vlasnik holding kompanije "Kappa star Limited".

- Izbor Nebojše Šaranovića za potpredsednika Komore je još jedan pokazatelj da je Privredna komora Srbije kuća srpske privrede, mesto na kojem se nalaze najveći srpski privrednici. Uveren sam da će PKS sa Šaranovićem doneti još bolje rezultate svim našim kompanijama - rekao je Čadež.

Nebojša Šaranović je osnivač i vlasnik holding kompanije "Kappa Star Limited", u čijem sastavu su neki od najvećih domaćih i regionalnih brednova i kompanija. To su Jaffa, Banini, Kraš Zagreb (30 odsto), Umka, Papir servis, Eko star pak, Avala Ada (25 odsto), Fabrika hartije Beograd (25 odsto), Geomašina i kompanija Red, za upravljanje nekretninama u sastavu grupe.

Video: Čadež: Očuvana ekonomska baza, zadržan nivo investicija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • TKo

  Kad je čovek sposoban i stručan, onda i treba da bude na tajvom mestu. Problem su oni što su pokupovali, za bagatelu, jake srpske firme i unuštili ih, jer su neznalice i nesposobni. To je žalosno.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Nikola

  Čestitam.Čovek na mestu.

  0
  1

  Podelite komentar

 • Xxx

  "OSNIVAČ I VLASNIK"? PA ODAKLE MU NOVAC ZA SVE TO? DA NIJE MOŽDA RADIO KAO TOČIOC NA PUMPI? KOLIKO ON TO IMA DIPLOMA PA JE SVE TO? I JOŠ GA ČASTITE DA BUDE "POTPREDSEDNIK PKS"!!!!!

  2
  3

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke