• 7
 ≫ 

Raj na zemlji gde je noćenje 1.000 evra: Bazen u sobi i pogled na more ostavljaju bez daha

 ≫ 

Prednost je što je ostrvo od Valensije udaljeno svega 79 kilometara, a grad Ibica je autobuskim linijama povezano sa više od 50 plaža na ostrvu

  • 7
Hacienda Na Xamena, Ibiza

Foto: Instagram/haciendanaxamena

Elitna španska destinacija, Ibica, godinama je raj za turiste sa svih strana sveta, ali je pretežno "rezervisana" za one sa dubljim džepom.

Zanimljivo je da važi za "centar zabave", ali i da na Ibici možete pronaći mir i kvalitetno se odmoriti. Mimo toga, svetske putnike privlači bogatom ponudom luksuznog smeštaja, koji maltene ne moraju ni da napuštaju.

Takođe, Ibica obiluje prelepom prirodom, posebno plažama, ima sadržajnu istoriju i kulturu, te stoga ne čudi što je dobar deo španskog ostrva na listi Svetske kulturne baštine. 

Prednost je i ta što je ostrvo od Valensije udaljeno svega 79 kilometara, a grad Ibica je autobuskim linijama povezano sa više od 50 plaža na ostrvu.

Iako ćete na Ibici pronaći mnoštvo luksuznih hotela, apartmana i rizorta, za vas izdvajamo jedan poseban kompleks, a to je Hacienda Na Xamena, koju na Instagramu prati slogan: "Oaza mira za proživljavanje momenata iz sna".

 

Smatra se jednim od najboljih odmarališta na Ibici. Zapravo, Hacienda Na Xamena je tokom skoro dve decenije bio prvi i jedini luksuzni hotel sa pet zvezdica na raskošnom španskom ostrvu.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, "nudi udobnost, magična i jedinstvena iskustva i obilne sadržaje kao što su tri bazena: dva na otvorenom i jedan zatvoreni, tenisko igralište, fudbalsko igralište, svetski poznati spa centar, bioskopska soba i igraonica-bilijar, džinovski šah, prostor za decu, PlayStation, ping-pong i fudbal".

Iznad svega, odmaralište je poznato po tome što nudi najlepši pogled i pruža jedne od najboljih hotelskih usluga na Ibici; od recepcije do timova zaduženih za komunikaciju s gostima.

 

Bogata ponuda po svačijoj meri

 

Kada je reč o gastronomiji, ovaj raj na zemlji nudi jednostavan, ali izvrstan jelovnik: uz klasike poput salata od avokada, hamburgera ili klupskih sendviča, do "lakših" vegetarijanskih opcija, poput tapasa. U hrani i piću svakako možete uživati i kraj bazena, od 11 ujutru do 1 sat iza ponoći.

Ako ste hedonista i volite da ugađate svim svojim čulima, oduševiće vas SPA. Ističu se balneoterapijski (metoda lečenja zasnovana na primeni mineralne vode, lekovitih gasova i blata) tretman Cascadas Suspendidas, zatim meditacija, joga, pilates, raskošni tretmani ekskluzivnom kozmetikom.

 

Kada je reč o sobama postoje sledeće kategorije: Double Standard, Double Superior i Edén.

Prve zauzimaju 30 kvadrata, imaju terasu ili balkon, đakuzi i pogled na more. Podrazumeva se pristup brzom i kvalitetnom internetu, zatim teretani, SPA centru, bazenima, baru. Noćenje košta oko 504 evra. Dakle, u periodu od 6. do 9. juna, tri noći su 1.512 evra.

 

 

Drugi tip sobe se prostire na 40 m2, balkon, đakuzi i pogled na more. Cena po noćenju je 615 evra, što znači da tri noći u ovom periodu koštaju 1.845 evra. U sva tri slučaja se napominje da je otkazivanje smeštaja - besplatno.

Edén sobe su najluksuznije: imaju 40 kvadrata, terasu, đakuzi, mini bazen i pogled na more. Tu je noćenje 972 evra, odnosno 2.916 evra za tri noći u periodu od 6. do 9. juna ove godine.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neske

    6. jun 2021 | 17:31

    Bas lepo i povoljno za ove nase plate.... Lepo se provedite

  • Crnogorac

    6. jun 2021 | 15:11

    Bio sam prije 3 god ,ima dosta prikrivenih troskova,inace lijepo bas

  • T. R.

    6. jun 2021 | 15:16

    Mnogo je to para. Ja ću opet u ustašiju, u Zadar, a i deca malo da nauče istoriju.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>