• 2
 ≫ 

Završeno prolećno izvlačenje "Uzmi račun i pobedi": Podeljena 3 stana u Beogradu, evo ko ih je dobio

 ≫ 

Iz Vlade podsećaju na novinu, da će do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima

  • 2
Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

U šestom, finalnom izvlačenju prolećnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu. Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u "Beogradu na vodi", dobili su Božidar Čolaković iz Vitojevaca, Biljana Jagrović iz Novog Sada i Živko Pavlović iz Boljevca.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ana Vlajankov iz Novog Sada, Mirjana Bogdanović iz Niša, Aleksandar Bobić iz Beograda, Dalibor Josipović iz Loznice i Verica Šćiban iz Kule, piše RTS.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju, potvrđuje da su već vidljivi rezultati igre i zahvalio je građanima koji su slali račune.

- U Srbiji sigurno raste svest o tome da treba uzeti fiskalni račun. Svaki put kad ne uzmete račun, pojedinac ima koristi, a država gubi - istakao je Mali.

Novi ciklus počinje na jesen

 

Današnje izvlačenje, poslednje u prolećnom ciklusu, bilo je najvrednije od kada se ova nagradna igra organizuje u Srbiji, s obzirom na to da nikada do sada u jednoj emisiji nisu izvučena tri stana u prestonici.

Iz Vlade podsećaju na novinu, da će do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima.

Sve pristigle koverte će, zajedno sa svim poslatim od aprila, biti u konkurenciji za nagrade i u jesenjem ciklusu.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati

 

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond veći nego prošle godine

 

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje ukupno 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila "fijat 500L".

Bitno je napomenuti da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvana

    19. jun 2021 | 19:45

    Kad se budu izvlacili i dobitnici bez clanskih knjizica onda mozda odlucim da ucestvujem, do tad i ako svakodnevno uzimam more artikala trgovcu kazem u napred "racun mi nije potreban ne igram nagredne igre". Toliko za sada.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>