• 0

Radnici bili pred pucanjem, ona je upravo zatvorila sve kancelarije i poslala ih na kolektivni odmor

Slobodna nedelja se radnicima ne oduzima od redovnog godišnjeg odmora

  • 0
Mamaja, Rumunija, odmor, more, plaža

Foto: Shutterstock

Izvršna direktorka kompanije Bumble, Vitni Vulf Herd, ove nedelje zatvorila je sve kancelarije i poslala svojih 700 radnika na kolektivni plaćeni odmor.

Slobodna nedelja se radnicima ne oduzima od redovnog godišnjeg odmora, a direktorka se na ovakav potez odlučila jer je osetila da zaposlenima preti kolektivni "burnout" sindrom.

Kako su se stope vakcinacije povećavale, a ograničenja popuštala, želeli smo da pružimo našim timovima širom sveta priliku da se isključe i fokusiraju na sebe nedelju dana - saopštila je kompanija.

Bumble, aplikacija za upoznavanje, izašla je tek na berzu, a već je prikupila 2,2 milijarde dolara u svojoj prvoj javnoj ponudi.

Akcije Bumble, kompanije koja zapravo pruža uslugu ženama, odnosno one su te koje čine prvi potez prilikom upoznavanja, porasle su 67% u svom debiju na 72 dolara.

Whitney Wolfe

Foto: Profimedia/Jerod Harris / Getty images

Tako, izvršna direktorka, postala je "teška" 1,5 milijardi dolara.

ambl je osnovala Vitni Volf Herd 2014, koja je bila i jedan od osnivača rivalske aplikacije Tinder, koju je potom napustila. Investicioni fond Blekstoun je 2019. godine stekao većinski vlasnički udeo u Bamblu, kada je procenjena vrednost kompanije bila oko 3 milijarde dolara.

Među Bamblovim investitorima su i teniska legenda Serena Vilijams i glumica Prijanku Čopra, koja je glumila u tv seriji Kvantiko.

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke