• 0
 ≫ 

"Vaspitanje i obrazovanje su najbolja investicija": Kreativno pero u trci za osvajanje važne nagrade

 ≫ 

Govoreći o poslovnim uspesima porodice, Karić kaže da se zaokružio ceo proces obrazovanja pod imenom Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno Pero -Cambridge International School

  • 0
Alfa BK Univerzitet

Foto: Alfa BK Univerzitet

"Dragi moji studenti, posle rođenja, ono što je najbitnije u u životu je porodično vaspitanje, a tek nakon toga i upis u školu - osnovnu, srednju, pa na kraju i na fakultet. Najveće bogatstvo koje možete imati pored svoje dece, roditelja, jesu prijatelji koje steknete tokom školovanja. Ne kažu ljudi džabe, čovek je onoliko bogat koliko ima prijatelja", tim rečima se obratio Bogoljub Karić putem svog Fejsbuka.

Gledajući vas danas, dodaje, vas koji ste završili naš ALFA BK univerzitet i radite u najelitnijim kompanijama sveta, počevši od Microsofta, HP-a, pa do svetskih banaka i državnih organa u celom svetu, mogu vam reći da sam ponosan! "Upis u Kreativno pero, privatnu i srednju školu - Cambridge International School kao i Alfa BK univerzitet jeste najbolja životna investicija koju možete pružiti svojoj deci", navodi Karić i dalje dodaje:

"Poznato vam je da smo kao začetnici privatnog biznisa, još pre tri decenije, shvatili i prepoznali važnost i potrebu za obrazovanjem. Prvi privatni fakulet je uspešno iznedrio stotine studenata, zato su osnovani novi fakulteti, iz čega se logično preraslo u Univerzitet. Danas je Alfa Univerzitet respektabilna ustanova koja nudi obrazovanje iz više oblasti. I nismo tu stali, Ana Jašović i Gorica Bogdanović, ćerke naše sestre Olivere, osnovale su obdanište, zatim su uvele programe za predškolski uzrast, kao i osnovnu i srednju školu".

Govoreći dalje o poslovnim uspesima porodice, Karić kaže da se time "zaokružio ceo proces obrazovanja pod imenom Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero - Cambridge International School".

Zaista moram priznati, piše dalje, da su programi koje su uvele u sistem obrazovanja u ovim kategorijama polaznika - pomerili granice kvaliteta obrazovanja. "To su prepoznale mnoge organizacije i ustanove iz čitavog sveta, pa je veliki broj međunarodnih nagrada bio realan i očekivan. Prvi put na nekim takmičenjima se pojavio tim iz Srbije, a uspeh koji su beležili je samo očekivana nagrada za dugogodišnji trud i rad".

Kako je Bogoljub Karić dodatno istakao na popularnoj društvenoj mreži, tim Kreativno pero je na putu ka polufinalu XPRIZE Rainforest takmičenja za nagradu iz fonda od 10 miliona dolara. "Sa velikim zadovoljstvom podržavamo ih na putu do nagrade za svoj veoma požrtvovan rad. Ujedno želim da vas pozovem da svojoj deci pružite najbolje obrazovanje, a put do tog cilja vodi od VOS Kreativno pero-Cambridge International School do Alfa Univerziteta. Takav izbor je najbolja odluka i najsigurnija investicija roditelja".

Video: Oblikujmo budućnost: Kako su sve kompanije postale IT kompanije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>